Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Kadınların Gücü & Bedensel Bütünlüğü: Permitted Love

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Mart ayı boyunca Local Makers 'İlham Veren Hikayeler' bloğunda farklı kadın üreticileri ve kendilerine has hikayelerini konuk aldık.

Bu sefer konuğumuz Maker'larımız arasından, yakından tanıdığımız Abtira markasının kurucusu, Anna Batyra & işlerine hayran olduğumuz fotoğraf sanatçısı, İmge Yüksel! Kendilerini Abtira için değil, ortak kurucusu oldukları Permitted Love'ın kadını güçlendiren ve özgürleştiren hikayesi için ağırlıyoruz.

 


'Everything is Permitted.'

 


Permitted Love, samimiyet ve duygusal & fiziksel yakınlaşma ile ilgili.
Kendimizi olduğumuz gibi kabul etme, beden olumlama; kadının güçlenmesi ve bedensel bütünlükleriyle ilgili kendi kararlarını tayin etmeleri hakkında.

Permitted Love, kadınların kendi bedenleriyle ilgili karar verme ve bedenlerinden zevk alma özgürlüğüne olan derin bağlılığımızdan doğdu….

Bedenin bütünlüğü, fiziksel bedenin dokunulmazlığıdır. Kişisel özerklik, öz-benlik ve insanın kendi bedeni üzerinde kendi hakkını belirtmesinde kendini gösterir. Bedenin bütünlüğü aynı zamanda mahremiyet hakkımız anlamına gelir.

Permitted Love, bize tüm bu hakkı hatırlatmak ve suçluluk, utanç veya damgalanma duygusu olmadan bedenlerimizden zevk almamıza yardımcı olmak için burada. 

 

Permitted Love ürünlerini, hikayelerini ve daha fazlasını keşfetmek, komünitelerinin bir parçası olmak isteyenler için: permitted.love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.