Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Zozo Cares - Güneş Baysan

Herkese Merhaba,

Ben Güneş ve yanımdaki Zozo’nun ilham kaynağı ve benim canım Mırmır’ım.

Her şey Kasım 2019 tarihlerinde Mırmır’ı sahiplenmemle başladı. Mırmır onu bulduğumda çok hasta ve halsizdi. Hemen veterinere gittik ve hızlıca tedavilere başladık. Başta her şey yolunda gitse de mantar ve egzama problemlerimiz zaman zaman tekrar ediyor, alerjik bünyesi Mırmır’ı çok yoruyordu. Bu duruma çok üzülen ben; onun için daha farklı neler yapabilirim diye düşünürken internette evcil hayvan sağlığıyla alakalı okumalar yapmaya başladım. Okuduğum birçok bilimsel makale ve araştırma; evlerde sıklıkla kullandığımız temizlik ve hijyen ürünlerinin özellikle evcil hayvanlar için toksik niteliğinde olduğunu, alerji, mantar ve egzama gibi birçok problemin ana kaynağı olduğundan bahsediyordu.

Mırmır için hep en iyisini isterken, kullandığım ürünlerle istemeden onun sağlığına verdiğim zararı öğrenmek Zozo Cares markasının başlangıç noktası diyebiliriz aslında. 

Sizin ihtiyaçlarınızı bilerek ve evcil dostlarımızın sağlığını koruyarak hem etkili hem güvenli ürünler ürettik. Çok denedik, çok araştırdık ama en çok kalbimizi koyarak çalıştık.  Çünkü başından beri inandığımız şey belliydi; yaşadığımız bu dünya hepimiz için ve (Biz Zozo ailesi olarak artık eminiz) bir arada iyi olmak mümkün! (Yeter ki bunu gerçekten isteyelim.)

Son olarak bu yolda bize inanan herkese kocaman bir teşekkür. 

Dilerim hep bir arada ve sevgiyle…

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.