Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

The North Fox - Yağmur Çoban

"Keep it Simple, Keep it Whole”

Modern, şehirli, fonksiyonel ve zamansız...
Satın aldıklarımız bizi anlatır!

Dolaplara sığdıramadığımız kıyafetler, her gün bir başka indirimden kaptığımız ayakkabılar, çok ucuz diye düşünüp ikişer ikişer aldığımız fabrikasyon bir sürü ürün!

Aldıklarımız bizi anlatır, bizimle birlikte hikayemizi belirler. Tüketmek için değil, değer verdiğimiz için satın aldıklarımızla kurduğumuz bağlarsa bizi biz yapar. 

The North Fox olarak sadeliğin içindeki bütünlüğü ortaya çıkarmaya, her şeyin gösterişli bir ışık hızıyla tüketildiği zamanlarda, zamanın kıymetini öne süren tasarımlar yaratmaya çalışıyoruz.

Tıpkı orta çağda olduğu gibi insanların sadece deri ile yaşadığı zamanlardan ilham alarak bunu günümüzün şehirli kadın ve erkeğine uyarlayarak geçmiş ve gelecek arasında görünmeyen bir köprü inşa ediyoruz. Tasarım sürecimizde; şehirden kopamayan ama bir yanı da doğada kalanların aradıklarını gözetiyor ve tam da ihtiyacı olanı ortaya çıkarıyoruz.

Zaman akıp gitse de biz hep anılarınızda kalıyoruz!
 
The North Fox; İç Mimar Ezgi Çoban & Çevre Mühendisi Yağmur Çoban'nın İstanbul'da kurduğu el yapımı deri atölyesidir. Atölye; birinci sınıf kalitede gerçek deri ve yün keçe kombinasyonunu kullanarak ile şehir hayatına yardımcı ürünler üretmenin yanısıra özel tasarım çalışmaları da yapmaktadır.

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.