Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Elif Gökbayrak & Özlem Bilgin - uNcommon Istanbul

uNcommon Istanbul, iki arkadaş Özlem ve Elif tarafından kurulmuş yerel bir marka.

 

Reklamcılıkla geçen yıllar sonunda birçoklarına belki “klasik hikaye” dedirtecek şekilde yaratıcılığımızı kendi markamız adına kullanmaya karar verdik. 

 

Yıllarca işimiz gereği markalarla ilgili vaatlerde bulunduk. Bunu alırsan şöyle olursun, bunu giyersen şöyle görünürsün vs. uNcommon’ın en sevdiğimiz yanı böyle beylik vaatler vermemesi. uNcommon giyersen nadir olacaksın ya da uNcommon’da alışılmamış parçalar var gibi bir iddiamız yok. Çünkü bizce konu ne giydiğinle, taktığınla alakalı değil. Nadir olan tüm biricikliğinle sensin. 

Evet ismimiz iddialı bir isim ama tüm iddiasını tanıştığı/tanışacağı insanların nadir özelliklerine atfedecek kadar da naif. Bizce uNcommon’ın alışılmamış tarafı bu. 

Gayemiz uNcommon Istanbul’un yeni insanlar, yeni coğrafyalar, yeni üreticilerle tanıştıkça yeni yollara girmesi kendi “uNcommon” hikayesini yazması. 

Bu hikâyeyi yazarken de birincil hedefimiz yüksek potansiyele sahip bu coğrafyanın zenginliklerini verimli şekilde kullanmak ve ülkemize katma değer sağlayarak yolumuza devam etmek.

 

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.