Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Nordik Aromaterapi - Burcu & Ömer

Nordik Aromaterapi, İstanbul’dan Kocaeli, Kandıra’nın minik bir köyüne taşınmış ve doğa ile bütünleşme maceralarına sizi de ortak etmek isteyen genetik mühendisi genç bir çift, Burcu ve Ömer’in Kuzey Avrupalıların (Nordiklerin) doğa ile bütünleşmelerinden aldığı ilham ve akademik birikimleri ile kurduğu, ruhunuzu besleyecek ürünler üretmeyi amaçlayan bir doğa dükkanıdır. 

 

Nordik Aromaterapi olarak amacımız hızlı akan şehir yaşamında kendine vakit ayırmayı unutan ve doğadan soyutlanan kişilere doğadan bir parça getirirken ruhunu dinleyebileceği ritüeller yaratmak, ancak bunu yaparken hızlı akan dünyalarına adapte olabilmek için ihtiyaçlarını olabildiğince net cevaplayabilecek ürünler oluşturmaktır.

 

Nordik Aromaterapi olarak bilimsel literatürden elde ettiğimiz bilgileri harmanlayarak saf bitki gücünden oluşan seriler oluşturuyor, vücudumuzun bir bütün olduğunu ve cildi beslediğimizde, zihni beslediğimize inanıyoruz. Cildinize sürdüğünüzün ve soluduğunuzun, yedikleriniz kadar önemli olduğuna inanıyoruz; bu nedenle ürünlerimizi yaratırken kesinlikle doğal ve organik olmayan hiçbir bileşene yer vermiyoruz. Ürünlerimizde doğanın en saf ve doğal halini yaşatmak, hem aromaterapik hem de  terapötik etkilerinden yararlanmak için  yalnızca %100 saf uçucu yağları ve soğuk sıkım sabit yağları kullanıyoruz. 

 

Tüm Nordik Ürünleri, Kandıra’daki küçük bir köyde kurduğumuz atölyemizde bizim tarafımızdan tasarlanmakta, formüle edilmekte, üretilmekte ve etiketlenmektedir.

 

 

Sevgiler,

Burcu & Ömer 

 

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.