Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Lindy Ceramics - Pınar Aslanbay

Merhaba, ismim Pınar Aslanbay. Lindy Ceramics markası ile el üretimi seramik objeler tasarlıyorum. Çocukluğumdan beri el üretimi herşeye büyük ilgim oldu. Çamuru ilk elime aldığımda ise ne istediğimi hissetmiştim. İçinde yaşanmışlık olsun; fakat hayatta hep en mükemmelini yapmaya çalışırken kaçırdığım şeyler olmasın istedim.

Eskimiş ve deforme olmuş yüzeylere büyük zaafım tarzımı oluştururken ön plana çıktı. Paslı bir vapur iskelesi, boyası kabarmış ahşap bir kapı… Doğa şartları ile varlığını koruyamayıp eskimiş; fakat farklı bir güzelliğe kavuşmuş tüm yüzeyler, dokular, renkler…   Bu dokuları seramiğe aktarıp renklendirdiğinizde  hikayesi ve kişiliği olan objelerin ortaya çıktığını gördüm. Hayatın akışı gibi rastlantılarla şekillenen bu yaratım sürecini çok sevdim.

Lindy Ceramics'te her parça atölyede çalışırken kendiliğinden çıkıp gelir; tasarlarken akışa ve rastlantısallığa bırakmaya bayılırım.  Doğal eskitme dokular ve renk oyunlarının bir arada olduğu, doğaçlamaya adanmış bir tasarım ve üretim süreci diyebiliriz.

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.