Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Lily's Candles - Ece Bilginer

Lily's Candles,  %100 doğal içeriği ile soluması sağlıklı , aromaterapi koku etkilerine sahip el yapımı objeleri ve el dökümü üretimi ile özel ve özenle hazırlanmış mumlar sunuyor. Soya yağından elde edilen parafinsiz mumlara , su distilasyonu yöntemi ile bitkilerin ve meyvelerin doğallığı bozulmadan elde edilen yağlarla sağlanan kokular eşlik ediyor.

Uzun yanma süreleri , güvenle solunabilme özelliği ve sade tasarımları ile hem dekoratif hem sağlıklı mumlar sunmayı amaçlıyor.  

Beton&Bakır Serisi, Cam Serisi ve Mermer Serisi 'nde Bergamut& Vanilya , Sandal Ağacı Portakal , Lavanta , Mavi Anemon Çiçeği ve Bergamut& Limon kokulu alternatifler bulunuyor.

Bir İzmir markası olan Lily's Candles 'ın tasarımcısı Ece Bilginer , 2011 yılında kurduğu  Lily's Boutique Design ile davet ve organizasyonlara dekor ve aksesuar tasarımı yaparken köpeği Lily'nin mutlu günlerde hatırlanmasını hayal etmiş. Şimdi ise her eve , ofise  ulaşarak, mekanlara dokunarak , sağlıklı,  doğal mumlar ve el yapımı objeler ile Lily'nin isminin  güzel duygularla anılması hayalini,  yeni markası için de özenli üretimler yaparak yaşatmaya devam ediyor. 

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.