Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Handan Loomworks - Handan Özcan

Handan Loomworks 2020 yılı başında,  unutulmaya yüz tutmuş bir zanaat olan el dokumasını modern ve özgün yorumlarla yeniden yaşam alanlarına dahil etme çabasıyla kurulmuş bir markadır. 

Hepimizin yaşam alanımızı iyileştirme çabasında olduğumuz gerçeğinden yola çıkarak dekoratif yastık ve kilim üreten markanın bu alanda önceliği seri üretimin tektip ürün anlayışından sıyrılarak müşterilerine zanaat ve tasarımı da içeren yeni bir dekorasyon deneyimi yaşatmak ve bunu hedeflerken doğaya olabildiğince zarar vermeden üretim yapmaktır. 

Giyim gibi ev tekstilinde de petrol ve plastikten elde edilen hammaddelerin kullanım sıklığının arttığı modern dünyada etik üretimi ilke edinen Handan Loomworks tüm dokumalarında 100% doğal boyalı yün kullanmakta ve müşterilerini ürünlerin tüm üretim aşamalarına sosyal medya aracılığı ile şeffaf bir şekilde dahil etmektedir. 

Aşırı tüketim döngüsünün bir parçası olmadan yavaş modanın gücüne inanarak her üründen sınırlı sayıda üreten Handan Loomworks  yaşam alanınızın olabildiğince size özel olmasını hedeflemektedir.

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.