Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Feyza Yalamanoğlu - OBJEKT Yaratıcı Cisimler Atölyesi

Merhaba, ben Feyza.

Uzun yıllar reklam sektöründe grafiker olarak çalıştıktan sonra 15 yıl kadar da kendi ajansımın art direktörlüğünü yaptım. Bu süreçte müşterilerim için sayısız ürün tasarımı gerçekleştirdim.

Süreç içerisinde mesleğimde en çok keyif aldığım kısım ürün tasarımı ve üretim aşamaları oldu.

Reklam tasarımı işlerim ile ilgili olarak iki yıl Fransa'nın Lyon şehrinde yaşadım. Bu süreç bana yeni tasarım trendlerini yakından takip etme olanağı verdi ve Objekt'in ilk düşünce tohumları burada atılmış oldu.

Pandemiyle birlikte tekrar İstanbul'a dönünce Objekt'in tasarımları üzerinde çizimler, malzeme arayışı... vs derken marka yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

OBJEKT, yumuşak, sade dokular, barış içinde bir ortam, huzurlu renkler, doğal kombinasyonlar, dayanıklı malzemeler ve çok işlevli tasarım anlayışıyla ilerleyen bir  Yaratıcı Cisimler Atölyesi. Şu sıralar sadece kendisi için aydınlatma üzerine yoğunlaşsa da hâlâ proje bazında üretimler de yapıyor.

Çıkış noktasında tüm yaşam alanları için huzurlu bir atmosfer tasarımıyla içimizdeki iyilik, yumuşaklık, şefkat, barış duygularını harekete geçiren bir görsellik isteği var.

OBJEKT ürünleri sade, kendiyle barışık, doğayı ve dokuları seven, gustosu olan, kendini şımartmayı bilen, sakin, dingin ve her türlü yaşam formuna saygılı kişilere hitap ediyor.

OBJEKT’in hayat felsefesinde telaş yok. Tasarımlar yavaş yavaş, demlene demlene gelişiyor ve en işlevsel, en arı haline ulaşınca sizlerle buluşuyor.

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.