Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

Etik Hediye Seçim Rehberini İncele! - Şimdi Keşfet

        

Local Makers Yeni Gelenler - Şimdi Keşfet

        

Atölye Ren - Gözde Karatekin

Merhaba!

Ben Gözde. Atölye Ren'in kurucusu ve tasarımcısıyım. Atölye Ren, Türkiye merkezli yavaş, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir giyim markasıdır. “Her” kadın için minimal, konforlu ve çok yönlü giysiler üretiyoruz.

Tasarımlarımız doğanın muazzam dengesi ve kadınların kadim bilgeliğinden ilham alıyor.Minimal siluetleri iyi düşünülmüş, özgün detaylarla birleştiriyoruz. Giysilerimiz, İstanbul'da bulunan yerel bir terzi tarafından ustaca ve etik bir şekilde üretiliyor. Atık oluşmasını önlemek ve kaynaklarımızı verimli kullanmak için koleksiyonlarımızı sipariş üzerine üretiyoruz. Tüm bedenlerin benzersiz kusurlarını kutlayarak kapsayıcı kalıplar ve yenilikçi yöntemleri geliştiriyoruz.

Modern yaşamın rekabetçiliğinin yerine dayanışmacı bir yaşam ve topluluk hayal ediyorum. Yaşadığım çevreye, birlikte aynı alanı paylaştığım tüm canlılara karşı daha şefkatli, daha gerçek, daha üretken ve yaratıcı olabileceğim bir iş yapmak istiyorum. Dünyaya, canlılara ve kendimize karşı hakkaniyetli, incitmeyen ve özen gösteren bir anlayış ile yaşamı dönüştürebilmeyi diliyorum. Bu bir kişinin başarması gereken bir hedef değil, bu hep birlikte yürünecek bir yolculuk…

Bir yorum bırak

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Alışveriş Sepeti

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.